Kacpro () 22/04/2013 - 13:25.
Niesiołowski Wybory 2010 / 54,46% dla Kaczyńskiego?
Jak się więc stało, że Jarosław Kaczyński przegrał Wybory Prezydenta 2010
- Przed ogłoszeniem wyników przedterminowych wyborów prezydenta w 2010 r., były marszałek miał przeciek, że Kaczyński wygrywa wybory, czego nie miał prawa wiedzieć. To oznacza, że przed ogłoszeniem wyników PKW “debatowała” z politykami PO, o wyniku Wyborów Prezydenta 2010? - Czy PO miało, lub mogło mieć wpływ, na ogłoszony przez PKW wynik przedterminowych Wyborów Prezydenta,po katastrofie w Smoleńsku w 2010r?
- Po usłyszeniu "przecieku z PKW - 54,46% dla Kaczyńskiego" - Niesiołowski myślał o ucieczce z Polski! Ale nie to jest ważne.- I co później, stało się z tym wynikiem?
>>> http://www.youtube.com/watch?f...
Stefan Niesiołowski:”Ja miałem o 11-stej przeciek. Kaczyński prowadzi 56 ? 54.46%. Ja myślę, Boże no ! No katastrofa ! No muszę wyjeżdżać chyba? - Na starość mnie czeka emigracja.”
- Niesiołowski mówi wyraźnie o godzinie 11, czyli przed 1 - wszym komunikatem PKW, z godziny 00:10 (z 23:50)
54,46% (JK) - 45,54% (BK) = 8,92% <<< Tyle wynosiła “nieodrabialna” strata Komorowskiego, zgodnie z “przeciekiem Niesiołowskiego”. - W “drugiej połowie” Komorowski notował już nawet 18%-tową “przewagę cząstkową”. To nadrobiło stratę z “pierwszej połowy” i w efekcie dało mu końcowe zwycięstwo. - Tylko że na 99,99% to było fałszerstwo wyborcze - Matematyka nie kłamie. - Jeśli J. Kaczyński miał o 23:00 przewagę 8,92% to Komorowski nie mógł wygrać.
WYGLĄDA, ŻE PLATFORMA NIELEGALNIE MIAŁA DOSTĘP DO WYNIKÓW WYBORÓW PREZYDENTA W 2010 r., ZANIM ZOSTAŁY ONE UPUBLICZNIONE PRZEZ Państwową Komisję Wyborczą
Co się stało z wynikiem "54,46%" Jarosława Kaczyńskiego z "przecieku Niesiołowskiego"?
- To był wynik, który dawał Jarosławowi Kaczyńskiemu stanowisko Prezydenta Polski!
Gdyby strata Komorowskiego w “pierwszej połowie” (z 51,5% obwodów) wynosiła tylko (- 0,8%), to w drugiej połowie ( z 48,5% obwodów ) nie byłyby potrzebne tak gwałtowne “dosypywania głosów / ”SKOKI”, jakie "zarejestrował na swoim koncie" kandydat Platformy Bronisław Komorowski. - A to jest sprawdzalnym i wyliczalnym faktem. >>> https://docs.google.com/docume...
, to nie