W poniedziałek spotykam się z Zarządami spółek zależnych i podejmiemy decyzje jaki będzie pierwszy krok w odmulaniu spółki U-BOAT LINE S.A. trzeba możliwie szybko wesprzeć ją nogą finansową, która będzie generowała realne zyski. Najprawdopodobniej spółka zajmie się wachlarzem towarów i usług związanym z motoryzacją. Myślę także o istotnych zmianach w sposobie zarządzania spółkami zależnymi.Ożywi się także komunikacja z akcjonariuszami i obligatariuszami.Ponadto ruszą porzucone projekty, w które wymagały dofinansowania. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu. Serdecznie też pozdrawiam Wszystkich, którzy żywo wspomagają mnie w tym przedsięwzięciu.
Czy spółka ma zamiar informować o zmianach drogą oficjalną, tak ja do tego zobowiązują przepisy, by czasami nie narazić się na kary ze strony KNF lub co gorsza zawieszenia notowań
Dnia 2015-01-30 o godz. 17:10 zstonoga napisał(a): > W poniedziałek spotykam się z Zarządami spółek zależnych i podejmiemy decyzje jaki będzie pierwszy krok w odmulaniu spółki U-BOAT LINE S.A. trzeba możliwie szybko wesprzeć ją nogą finansową, która będzie generowała realne zyski. > Najprawdopodobniej spółka zajmie się wachlarzem towarów i usług związanym z motoryzacją. > Myślę także o istotnych zmianach w sposobie zarządzania spółkami zależnymi.Ożywi się także komunikacja z akcjonariuszami i obligatariuszami.Ponadto ruszą porzucone projekty, w które wymagały dofinansowania. > Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu. > Serdecznie też pozdrawiam Wszystkich, którzy żywo wspomagają mnie w tym przedsięwzięciu.
A co z tymi którzy mają obligacje ,kiedy beda jakieś informacje ?
@zstonoga Chętnie pomogę w restrukturyzacji UBT, dzisiaj nabyłem obligacje i jeśli przedstawi Pan dobry plan naprawczy to jestem gotów pomóc i zgodzić się na zrolowanie długu. Pozdrawiam.
O prosze ostatnio byly sluchy produkcji wagonow ,deweloperce i wogole dziwnych spolek naotwierali(pewnie tylko zeby info wypuscic )) teraz jeszcze Mr 100noga pisze cos o motoryzacji niezly cyrk !!!! Czy bedzie jeszcze kiedys tutaj normalnie i pwaznie ???czy ta spolka powstala w takim celu zeby jaja sobie robic , a teznie pieniadze???
czytalem myslalem spac nie moglem jesli faktycznie w poniedzialek czy wtorek zejda infa z tej spolki i wizja nawet nadzieja ze z tymi obligami cos sie da zrobic to uwazam ze nie nalezy sprzedawac i uwalac kursu tej spolki chocby ja zawiesili weszla tam prokuratura knf abw cbs i tusk nawet nigdy nie popieralem protestow jakichs gornikow czy cos ale autentycznie sie przejade na wiejska a poza tym kazda burza kiedys minie tak ze z miesiac dwa bedzie praca spokoj i rozwoj