• Co będzie z Uboatem? Autor: ~herhelg [94.254.144.*]
    Jaki jest plan rozwoju?
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: zstonoga [83.12.102.*]
    W poniedziałek spotykam się z Zarządami spółek zależnych i podejmiemy decyzje jaki będzie pierwszy krok w odmulaniu spółki U-BOAT LINE S.A. trzeba możliwie szybko wesprzeć ją nogą finansową, która będzie generowała realne zyski.
    Najprawdopodobniej spółka zajmie się wachlarzem towarów i usług związanym z motoryzacją.
    Myślę także o istotnych zmianach w sposobie zarządzania spółkami zależnymi.Ożywi się także komunikacja z akcjonariuszami i obligatariuszami.Ponadto ruszą porzucone projekty, w które wymagały dofinansowania. 
    Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu.
    Serdecznie też pozdrawiam Wszystkich, którzy żywo wspomagają mnie w tym przedsięwzięciu.
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~tik [62.21.26.*]
    Witam
    Pytanko dotyczy zawiadomienia wniesionego przez SII

http://www.sii.org.pl/8549/ochrona-praw/biezace-interwencje/uboat-line-jeden-komunikat-na-facebooku-i-liczne-naruszenia-prawa-kurs-rosnie-o-ponad-50-a-sii-zawiadamia-knf.html#ak8549

Czy spółka ma zamiar informować o zmianach drogą oficjalną, tak ja do tego zobowiązują przepisy, by czasami nie narazić się na kary ze strony KNF lub co gorsza zawieszenia notowań
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~CL [85.221.197.*]
    Tak trzymaj Zbysiu!
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~marek [95.160.53.*]
    Dnia 2015-01-30 o godz. 17:10 zstonoga napisał(a):
    > W poniedziałek spotykam się z Zarządami spółek zależnych i podejmiemy decyzje jaki będzie pierwszy krok w odmulaniu spółki U-BOAT LINE S.A. trzeba możliwie szybko wesprzeć ją nogą finansową, która będzie generowała realne zyski.
    > Najprawdopodobniej spółka zajmie się wachlarzem towarów i usług związanym z motoryzacją.
    > Myślę także o istotnych zmianach w sposobie zarządzania spółkami zależnymi.Ożywi się także komunikacja z akcjonariuszami i obligatariuszami.Ponadto ruszą porzucone projekty, w które wymagały dofinansowania. 
    > Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego weekendu.
    > Serdecznie też pozdrawiam Wszystkich, którzy żywo wspomagają mnie w tym przedsięwzięciu.

A co z tymi którzy mają obligacje ,kiedy beda jakieś informacje ?

• Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~evil [87.204.175.*]
    @zstonoga
     Chętnie pomogę w restrukturyzacji UBT, dzisiaj nabyłem obligacje i jeśli przedstawi Pan dobry plan naprawczy to jestem gotów pomóc i zgodzić się na zrolowanie długu. Pozdrawiam.
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~brylantjusz [77.98.163.*]
    O prosze ostatnio byly sluchy produkcji wagonow ,deweloperce i wogole dziwnych spolek naotwierali(pewnie tylko zeby info wypuscic )) teraz jeszcze Mr 100noga pisze cos o motoryzacji niezly cyrk !!!! Czy bedzie jeszcze kiedys tutaj normalnie i pwaznie ???czy ta spolka powstala w takim celu zeby jaja sobie robic , a teznie pieniadze???
  • Re: Co będzie z Uboatem? Autor: ~wiosło [31.61.129.*]
    czytalem myslalem spac nie moglem
    jesli faktycznie w poniedzialek czy wtorek zejda infa z tej spolki i wizja nawet nadzieja ze z tymi obligami cos sie da zrobic to uwazam ze nie nalezy sprzedawac i uwalac kursu tej spolki chocby ja zawiesili weszla tam prokuratura knf abw cbs i tusk nawet
    nigdy nie popieralem protestow jakichs gornikow czy cos ale autentycznie sie przejade na wiejska
    a poza tym kazda burza kiedys minie tak ze z miesiac dwa bedzie praca spokoj i rozwoj
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.