2019-09-12

Kredyt na dowód - kredyty na dowód bez zaświadczeń o dochodach

Kredyt na dowód znacznie ułatwia wnioskowanie o dodatkowe pieniądze w ramach oferty kredytów gotówkowych w banku i pożyczek w firmach pożyczkowych. Jak sama nazwa wskazuje, w oddziale banku wystarczy dowód do otrzymania kredytu gotówkowego.

2019-09-09

Hot hatche do 10, 15, 20 tys. Ranking sportowych aut

Hot Hatche, używane sportowe samochody coupe, można kupić już za mniej niż 10 tys. zł. Przeglądając setki ofert na serwisach ogłoszeniowych, wybraliśmy po siedem aut typu hot hatch w trzech przedziałach cenowych - do 10 tys. zł, 15 tys. zł i 20 tys. zł. Kryteriami, które posłużyły za podstawę naszego wyboru, było przyspieszenie, osiągi silnika przy jednocześnie niskiej cenie, a także dostępność danego modelu w Polsce w oparciu o ogłoszenia sprzedaży w najpopularniejszych serwisach ogłoszeniowych.

2019-09-05

Dofinansowanie na ocieplenie domu, nowy piec

Jakość powietrza w naszym kraju pozostawia wiele do życzenia. Zwłaszcza zimą odnotowuje się wyjątkowo wysoki poziom smogu, który działa szkodliwie na nasze zdrowie. Sytuacja jest szczególnie zła na terenach wiejskich i w małych miejscowościach, w których wciąż mnóstwo osób ogrzewa swoje domy węglem

Kredyt inwestycyjny - co to jest i jak go dostać?

Nie każde przedsiębiorstwo posiada odpowiednie środki do tego, aby zakupić wszystko to co konieczne. Dlatego też, wielu właścicieli firm szuka najlepszego rozwiązania, którym może być kredyt inwestycyjny.

Jak zrobić biznes plan pod dotację unijną?

Obecnie możemy korzystać z szeregu najróżniejszych projektów unijnych, w ramach których oferowane nam są również dotacje, chociażby na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej. Aby jednak skorzystać z takiej szansy, musimy spełnić mnóstwo wymogów, przechodząc przez cały długi proces rekrutacyjny

Kredyt gotówkowy 50 tys. na 10 lat

Jest to już dość duża kwota, dlatego przed zaciągnięciem takiego kredytu, warto zastanowić się, czy na pewno jesteśmy w stanie go spłacić. Kto właściwie ma szanse na otrzymanie tak wysokiego kredytu?

Dofinansowanie na rozpoczęcie działalności gospodarczej

Własna działalność gospodarcza wydaje się być świetnym rozwiązaniem, ale często martwimy się o brak odpowiednich środków finansowych. Dlatego też, warto zainteresować się wsparciem, jakim jest dofinansowanie dla firm z Unii Europejskiej lub z Urzędu Pracy