2019-05-23

Kredyt gotówkowy na oświadczenie - co musisz wiedzieć?

Jednym z najpopularniejszych kredytów jest kredyt gotówkowy na oświadczenie. Co powinniśmy o nim wiedzieć, zanim podpiszemy umowę?

2019-05-23

Kiedy warto wziąć kredyt gotówkowy na mieszkanie?

Kredyt hipoteczny to forma finansowania, która przychodzi klientowi pierwsza do głowy. Ale co z kredytem gotówkowym? Czy warto rozważyć tę opcję?

2019-05-23

Jak założyć bezpiecznie konto bankowe przez internet?

Obecnie klienci mają możliwość nie tylko korzystania z bankowości internetowej, ale również zlożenia wniosku o konto przez internet.

Jak wybrać najlepszy kredyt na samochód?

Kupno samochodu, zarówno dla osoby prywatnej, jak i dla firmy, bywa dość poważną inwestycją. Niewielu kupujących dysponuje gotówką, którą mogliby przeznaczyć na taki cel. Jedynym rozwiązaniem wydaje się zatem być zaciągnięcie kredytu na samochód. Jaki kredyt będzie jednak najlepszym wyborem?

Jak zaplanować budżet domowy w 5 krokach?

Nie od dziś wiadomo, że racjonalne podejście do domowych finansów może nam przynieść same korzyści. Niestety, wciąż jest bardzo dużo osób, które każdego miesiąca ledwo wiążą koniec z końcem, a czasem muszą się również borykać ze sporym zadłużeniem.

Jak otrzymać kredyt na budowę domu - praktyczny poradnik

Co trzeba zrobić i jakie warunki spełnić, aby otrzymać kredyt na budowę domu? Odpowiadamy na pytania.