Forum Giełda +Dodaj wątek

Znowu zamierzam zabłysnąć na forum !!!

Nie wiem od czego mam zacząć błyszczeć...Wszyscy zdają sobie sprawę że WiG20 musi spaść poniżej 1000 pkt. Nie da się utrzymać jego obecnych poziomów jeżeli recesja w świecie się pogłębi a takie są przewidywania wszystkich ekonomistów. Zapowiadałam silna falę spadkową do 1300 pkt która zacznie się u nas po nowym roku a skończy w marcu. Jeszcze ze dwa tygodnie mogą być podejmowane próby wzrostowe ale nie przekroczą 2200 pkt na WiG20. W marcu zacznie się pierwsze większe odreagowanie Bessy które potrwa kilka miesięcy. Na to od roku czekam z gotówką. Te wzrosty zostaną w całości zniesione i po okresie stagnacji zacznie się nowa Hossa. To wszystko jest takie oczywiste dla Mądrej Nieomylnej Karoliny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SWIECIE 0,14% 71,00 2012-05-11 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.