Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,60 zł , zmiana od tamtej pory: 265,28%

Wywaliłem dziś przez chore decyzje Buczka. Moje spostrzeżenia ...

Straciłem do niego zaufanie. Co on wyprawia ?. Najpierw skupuje akcje dużo powyżej wartości rynkowej, a później emituje nowe akcje za taką samą ilość kasy po cenie rynkowej. Śmiem twierdzić że odbija sobie kosztem akcjonariuszy własny wkład jaki zrobił oddając kasę tym, którzy za pośrednictwem Quercusa umoczyli w obligacje Getbacku. Widać, że nie ma kompletnie żadnego szacunku do akcjonariuszy. Kupiłem co prawda parę miesięcy temu po 2,28 więc specjalnie nie płaczę, ale liczyłem na dużo więcej bo uważam że to początki prawdziwej hossy na rynkach wschodzących więc powinni na tym dobrze zarobić, ale mam swoją godność. Tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUERCUS -1,13% 13,15 2025-10-31 17:00:00