widać jak kochamy wasze reklamowizje :) róbcie tak dalej to nikt nie będzie was oglądał prócz tych co montują materiał bo podejrzewam że prezes tvn nie oglada swojej reklamowizji. skąd to wiem ? bo tego sięnie da oglądać!
wiele lat temu po długich latach nerwówki w końcu zdecydowałem się wykonać ten pierwszy krok - wywaliłem kabel od kablówki - jestem szczęśliwym człowiekiem - teraz oglądam tylko tv zagraniczną ogólnoświatową przez inter net ( bo inaczej się nie da - u nas w polszy tylko sprzedaje się polski chłam i reklamowizję wszystko co obce - cenzurowane i usuwane) typu bbsnews, alljazera, nhk world(szczególnie polecam! - o prawdziwej cywilizacji japońskiej TOKYO 0-po angielsku ), rtr , k, RT, i inne mądre bez reklam ogólno światowe i dużych metropolii i tygrysów TELEWIZJE WARTOŚCIOWE.
u nas to nawet nie potrafią ludziom przez internet zaaplikować prostych podstawowych (nawet jednego) polskich chłamów online o zróżnicowanej jakości tak by dało się oglądać na osobnym monitorze w trybie pełnego ekranu. :/ geniusze...