Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,75 zł , zmiana od tamtej pory: -65,95%

Ważna funkcja czatu na bankierze !!

Przepraszam... musiałem to skopiować !!
To ważnie nie chciałem by znikło wśród kilkudziesięciu postów w tamtym wątku !!

Autor: ~Bin [89.70.65.*] 2023-03-01 11:53
Opublikowano przy kursie:  2,79 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Re: Realizacja kontraktu GSM-R przez Compremum

Strach pomyśleć jakie mogą być odpowiedzi na pytania powyżej. Miejmy nadzieje, że nie są to tylko pytania retoryczne.

Autor: ~Zainteresowany [77.114.162.*] 2023-03-01 12:01

Jak widać unikają odpowiedzi na te pytania, zmieniając za każdym razem wątek albo wpis. Każdy wyciągnie sobie z tego własne wnioski. Oprócz zmian w zarządzie firma nie publikuje żadnych istotnych komunikatów. Czyli albo brak sukcesów albo totalna stagnacja. Nie wróży to dobrze na przyszłość.

Autor: ~Kr [10.102.52.*] 2023-03-01 12:10

Hahaha ależ te wątki tu są na bankierze możecie sobie poczytać ale nie jesteście zainteresowani jak widzę.
Wszystkie informacje są też tutaj:

https://pandl.pl/compremum/ 

Życzę trochę więcej samodzielności miłego dnia !!

Autor: ~Zainteresowany [77.114.162.*] 2023-03-01 12:32
Ostatni dostępny kurs:  2,79 zł

Brawo Kr, dokładnie potwierdziłeś to co napisałem. Próbujecie rozmydlić dyskusję na poważne tematy odsyłając do nieistotnych lub zmanipulowanych informacji jak np. twoje cytowanie komunikatu z października. Rzeczywistości nie zaczarujesz swoim trollowaniem. Jaka ona jest już pewnie niedługo się przekonamy, życząc oczywiście zarządowi Compremum sukcesów i uporania się z bieżącymi problemami.

Autor: ~Kr [10.42.7.*] 2023-03-01 12:40

Niby co potwierdziłem ?

Napisałem Ci tylko bardzo łagodnie byś był samodzielny i podałem link tu na forum tez wielokrotnie już o wszystkim pisaliśmy.
Teraz potwierdzam jesteś zbyt leniwy by samemu przeczytać coś o Comremum po prostu Ci się nie chce wolisz by podano Ci wszystko na tacy życzę więcej samodzielnych inwestycji!

https://pandl.pl/compremum/
https://biznes.pap.pl/pl/index/search/
https://www.parkiet.com/firmy/239221-compremum

Autor: ~Zainteresowany [77.114.162.*] 2023-03-01 12:57

Pytania były skierowane do Zarządu a nie do ciebie. Chyba, że ty reprezentujesz zarząd to odpowiedz na pytania. Krótko i zwięźle.

Autor: ~Kr [10.42.4.*] 2023-03-01 13:01

Tu na czacie bankiera kierujesz pytania do Zarządu Compremum ?
A to ciekawe !!
Życzę powodzenia w oczekiwaniu na odpowiedź !!

Autor: ~Zainteresowany [77.114.162.*] 2023-03-01 13:05

Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią. A więcej powodzenia zawsze się przyda. Dziękuję, Kr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -4,29% 0,94 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.