Faktycznie za dużo było pisania o tym samym jednak nie mogę odpowiadać że inne osoby opisują spółkę widzą to co ja widziałem już wcześniej czyli niska wycena brak zadłużenia wzrost przychodów i sporo gotówki
dziwnie wszyscy piszą że naganiam czy coś w tym stylu, tylko chciałem zauważyć, że ja ciągle zwiększam zaangażowanie w akcje MXP tak raczej naganiacze nie robią...
Zdania nie zmieniam i uważam, że firmę stać na szybszy rozwój i że jest bardzo dobrze zarządzana ma solidne fundamenty.
Szkoda tylko że Zarząd mało robi w kwestii komunikowania się z rynkiem brakuje Strategii i jakiegoś widocznego pokazania przez zarząd, że wierzy w firmę, mogli by co jakiś czas skupić trochę akcji wzrosłoby zainteresowanie firmą a co za tym idzie płynność
Życzę wszystkim by MXP się rozwijała i było to widoczne we wzroście ceny akcji.
Od 4 stycznia startuje z nowym projektem i wchodzę na rynek FOREX małym kapitałem nie wiem jeszcze jak będę udostępniał wyniki ale w bliskiej przyszłość myślę o udostępnieniu hasła do podglądy by każdy mógł zobaczyć jakie zawieram transakcje cel projektu to powiększanie oszczędności i zbudowanie kapitału 1 mln zł jak będzie będzie można to śledzić na stronie www.fxinwestor.pl gdzie będę starał się na bieżąco wstawiać analizy głównych par walutowych