Urządzenie maja gotowe. Zaraz po uzyskaniu MDR a nawet wcześniej mogą rozpocząć produkcję.
Podejrzewam ze początkowo podpiszą umowy ze szpitalami na bezpłatne użytkowanie potem stopniowo będą uzyczac sprzęt a zarabiać na rękawach. W międzyczasie rusza badania z PURO.
Wszystko zależy od trgo czy urządzenie przyjmie sie jakie bedzie zainteresowanie. Myślę ze warto odwiedzić ich strony na Facebooku i samemu sie przekonać. To jest końcowy etap przed pierwszymi wdrożeniami klinicznymi.
Mnie ciekawi w jakiej cenie nowy główny alcjk arkusz nabył akcje mam nadzieję ze to bylo powyżej 1 PLN. Moze 1.5 bo to był zakup hurtowy.
Ciekawe czy do 15 lipca będą informacje o objęciu nowej emisji. Przed nami zasadniczy okres rozwoju firmy. To długo trwało opracowanie koncepcji prototypu dopracowanie technologii pozyskanie MDR teraz w końcu pozyskanie finansowania i produkcja.
Co do kursu zobaczymy jak dla mnie to cały czas promocja wynikajaca z rozdrażnienia alcjknariatu i zaszłości historycznych no ale to dla kupujących lepiej o ile uda sie uzyskać rentowność projektu na co jest szansa