Forum Giełda +Dodaj wątek

sprzedałem stary dom po teściu, bo mnie na wyburzenie nie było stać

wybudowany za prl, więc wiadomo jak i z czego, do tego rok budowy 1974 więc zamortyzowany do cna i kolega z pracy powiedział, że skoro mnie nie stać na kupno samochodu, bo za tą ruinę wziąłem 15 tysięcy, tyle co za grunt, bo właściciel musiał to jeszcze wyburzyć, postanowiłem pospekulować i co i jestem teraz na plusie 100 %, ten Mostal kupiłem po 8 groszy i w 3 miesiące później mam mój wolkwagen passat, gdybym wiedział o tym forum wcześniej kupiłbym te akcje,, poradźcie co kupić teraz, bo dostałem odszkodowanie za wypadek w pracy, parę groszy ok. 9 tysięcy, dzięki, za informację. Władysław l. 60

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ 0,70% 1,44 2025-11-14 09:06:00