"mała spółdzielnia " : ~MAŁYBOSS ~git, ~piter,~Obdartus , ~ronin ~Oprych ~cygan, ~wolny~Waldi ~YellowCelica ~Imon ~wiesio ~KurwiarzzMadery w narożniku .
To oczywiste , że tu są i są ustawieni na 0.06 , piszą , piszą i piszą .................................. i nie mogą odejść z forum ...................... tak ich świerzbią doopy ............że .........spuszczają swoimi po 0.06 i ...................piszą , piszą ................Wspólnie znów zeszli na 0.06 i nie wiedzą czym straszyć .......................- Czy są tak silni ? NIE , są zdesperowani .Na coraz mniej ich stać ( dlatego małe obroty ) ................i już bezsilni w straszeniu , ............... "NIE MOGĄ ODEJŚĆ Z FORUM " , " tak pilnują naszych interesów " ....piszą i piszą .....................
Grając bez strat mogą jeszcze tworzyć pozory przez kilka tygodni - NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCYĆ - My równie długo jak oni ustawiliśmy się dużo wyżej ,.............................ale ich boli , że nie mogą dobrać po 0.06 ..............................................
TAK TRZYMAĆ
Sprzeciwu nie słyszę :) Super
Od razu uprzedzam respondentów , którzy będą mi wypominać naganianie , albo pisać "obok" - odpisujcie merytorycznie ; już kilka razy zabrakło wam argumentów na moje pytania (mogę wam nawet przypomnieć komu i na jakie)
gjfiutyc