I opowiadasz brednie. Getin sprzedawałem od 2,6 do 1,14 i niestety większość poszła wtedy po te w okolicach 1 zł najtaniej (chyba 10 k szt nawet po 0,95 jak pamietam takie zestawienie exel wklejałem tutaj kiedyś) więc te dyrdymałki o oddawaniu po 0,6 czy 0,8 to dla siebie zachowaj bo są tak samo wiarygodne jak te co pisze technik-at, że akcje INM mam po 50 gr albo Obserwator, że ja to zenekzakcentu czy inni których wymieniał:)
Chłopcy dajcie już sobie spokój bo nic nie zdziałacie.
Getina pozbywałem się od grudnia 2019 (oczywiście wcześniej tak jak i rafcyk keszowałem małe pakiety i je odkupowałem taniej i tak wiele razy) aż do czerwca 2020 by za 100% wejść w 4Mass z średnią 0,186, który oddałem z prawie 600% zyskiem w lipcu. I pisałem o tym setki razy i widać dalej ciebie RRRrrr kozi synu to boli bo do dziś moja wartość portfela jest taka, że by wyrównać to pod ówcześnie posiadany pakiet getina to on musiałby dziś kosztować ok 4,3 zł za akcje uwzględniając te wszystkie wypłaty Czarneckiego.
To był jedyny powód oddania Getina a nie jakis Ziobro, bo zdobyłem cynk na 4Mass i zagrałem vabank i sie udało…udać by się mogło jeszcze lepiej gdybym oddał nie w okolicach 1 zł a po 2-3-4 zł bo by przybyło wtedy dodatkowo ponad 2 kk zysku i tą historię bede dlugo pamiętał :))
Wydrukuj to sobie i zapamiętaj. I obserwuj Invention i inne moje spółki