Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,70 zł , zmiana od tamtej pory: 3,74%

Robią co chcą i jak chcą a Wy się doszukujecie w tym jakiejś filozofii

Udzielanie się na tym forum i jakiekolwiek analizy nie mają najmniejszego sensu, stąd pozwoliłem sobie tu zajrzeć po kilku miesiącach wolnego. Widać, że spółka jest rozgrywana i hipotez kto to robi i po co jest co najmniej kilka i każda może być trafna. Ja wiem jedno, raz na spółce parę osób mieszkanka na Wilanowie przytuliło to i raz jeszcze się to może (choć nie musi zdarzyć). IP DDS nie pozwoli tej spółce zejść poniżej pewnego poziomu, jak wdzięczny jest to temat pokazał Schedule I. Gdyby Movie pokazało zamiast DDS2 taki trailer Schedule I zostałoby wyśmiane za grafikę a zjazd na kursie byłyby na "5", a tu proszę dla dzieciarni jest to gra marzenie (kupują ją w Polsce po ok. 37 złotych z jakimiś śmiesznymi kodami, czyli koszt jednego obiadu ;)

Prezes niestety powinien powiedzieć co Lust of God, co z Aurorą i innymi tematami czy to były bajki czy nie, ile na tym realnie przepalono. Jednego jestem pewien zysk z ubiegłego roku został dobrze schowany i to legitnie. Procesy wobec spółki to żarty (pamiętacie jak pisałem o Hydrze i oczywiście wyszło na majo), tak się też składa, że projekt umowy dla BR nawet gdzieś tam kiedyś widziałem i mogą spadać na bambus.

• Robią co chcą i jak chcą a Wy się doszukujecie w tym jakiejś filozofii Autor: ~Mindfucker

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOVIEGAMES -1,25% 11,10 2025-11-13 16:46:00