Dnia 2007-07-24 o godz. 09:48 ~ei.gambling napisał(a):
To że jest to gra u
> bukmachera to nie znaczy że opiera się na losowości,
> wszystko można przewidzieć, przeanalizować, dostęp do
> informacji jest równie dobry jak nie lepszy niż na
> giełdzie.
Tak samo jak na giełdzie tak i tu trzeba
> odpowiednio zinterpretować wszystkie dane, które się
> uzyskało. Kluczem do sukcesu jest wyszukiwanie i
> przetwarzanie informacji w połączeniu z doświadczeniem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakie tu można mieć doświadczenie? Też swego czasu obstawiałem zakłady bukmacherskie w PROFESJONALE i STS. Wiem sporo na ten temat.
Zakłady bukmacherskie to czysty hazard. Znałem paru takich "fachowców" co kilka razy wygrali większe kwoty a później........równia pochyła - coraz większe straty, pożyczanie pieniędzy itp.jednym słowem uzależnienie.
Nie ma porówniania między giełdą a zakładami bukmacherskimi.
Na giełdzie jak kupisz akcje w złym momencie to jesteś stratny tylko wirtualnie. Tam jak źle obstawisz wyniki tracisz natychmiast całą postawioną kwotę.
Teoretycznie można przewidzieć pewne wyniki grając na ich POWTARZALNOŚĆ.
Ja np. obstawiałem remisy w NHL, czeskiej i szwedzkiej lidze hokejowej.
Jeśli jakaś drużyna przez dłuższy czas nie remisowała to zaczynałem obstawiać remisy. Jak nadal nie było remisu to podnosiłem stawkę i dalej obstawiałem remis itp.
Ale to też jest zawodne, bo zdarzały się serie 24 spotkań bez remisu albo STS po wydłużającej się serii po prostu.... nie przyjmował zakładów z wytypowanym remisem.
Powtarzam, zakłady bukmacherskie mogą doprowadzić do uzależnienia, wysokich strat, długów. O żadnej "wiedzy" nie może tu być mowy.
Raczej o nałogu i hazardzie.