Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Wydawało mi się, że to poważne forum,

dzięki.
ale żeby było wszystko jasne, że ja również obkupiłem się tanio i wyprzedałem dwa dni temu przy 49 zł, wyłącznie ze względu na falowanie kursu.
W przeciwieństwie do niektórych mam jednak świadomość, czym jest nierzetelna rekomendacja i manipulacja, więc nigdy nie twierdziłem, że OIL wzrośnie lub spadnie.
Ciekawe jest natomiast, że tacy jak z1 uaktywniają się tuż po zwyżkowaniu kursu.
Najbardziej dziwi mnie, że moderator tak łatwo kasuje krytyczne posty, a bez problemu przepuszcza manipulację i spoil recom. pewnie nie dokońca zdając sobie sprawę, co za to grozi, również i bankier.pl.

pozdrawiam
  • Re: Wydawało mi się, że to poważne forum, Autor: ~święty

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BANKIER.PL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00