Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Witam wszystkich co mnie jeszcze pamiętają.

...oczywiście w tym sensie nie zapłacisz podatku, że dywidenda z Mercora zmniejszy Ci podatek suma sumarum z zysku z Syntka. To miałem na myśli. :). Dziś bohaterem jest GANT, ale to co działo się pod koniec ub.tygodnia na Nim to czyste "przestępstwo":). Najpierw zjechali kursem -15%, na drugi dzień jeszcze o -10% (bo dziś posiedzenie Sądu ws. zmiany układu na likwidację), a na chwilę obecną TKO +40% bo podali niby opóźnioną informację poufną, że wejdzie inwestor itd itp. Zagrywka nie powiem genialna, ale moim zdaniem niezgodna z przyjętymi normami. Miałem się dziś pod koniec dnia ustawić na kupno około ewentualnych pierwszych górnych wideł, ale przez powyższą zagrywkę zdecydowałem się wcześniej wejść kiedy już urosła 25%. Zobaczymy jak się dziś to skończy. Zamierzam jeszcze dziś wyjść z Ganta, ale...kto wie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.