Szanowny rradny mam wiele szacunku dla Ciebie za to ze 2 lata temu przewidziales to co sie dzialo i dzieje aktualnue z syntkiem. Pamietam jak wielu Cie opi... za Twoje analizy ... ja sam takze myslalem ze oszołom z Ciebie .. i publicznie przepraszam.
Owszem i zgadzam sie z Toba z tym ze caly czas nas mecza z kursem ktory za nic nie chce wrócic przynajmniej do odcięcia. Ale mając tak poteżny pakiet akcji to mogą robić co chcą. Poprawiając się w fotelu są w stanie manipulowac kursem. Pamiętasz jak kurs miał 6,8 zł? Cypryjski maklerek ma jakis cel tylko niewielu wie jaki?! Bo nawet duze zakupy jednego z Prezesow niewiele zmienia bo kurs jest sterowany. Zastanawia mnie sytuacja kiedy ponad 80% akcji byloby u akcjonariuszy a sołek nie miałby 60%akcji. Podobne pakiety byly na PBG a teraz to nic nie znacząca spółka. Zastanawia mnie niski wskaznik ROS bo spolka powinna byc rozwijana organicznie a nie od czasu do czasu tak jak ma to miejsce na syntku. Do tego wszystkiego niech w zakladach zaczna sie strajki bo pracownikom slabo placa premie i kurs bedzie lecial dalej w dół.