Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,78 zł , zmiana od tamtej pory: 321,35%

Re: WIKANA SA WYBUDUJE MIESZKANIA W TARNOBRZEGU

No rzeczywiście to moja wina:
- połączenie na złodziejskich warunkach, po którym wartość księgowa naszych akcji i kurs zjechały kilkakrotnie
- resplit po którym kurs zjechał znowu kolejne kilkadziesiat procent
- nieudolna prezesura marionetki Bogackiego
- równie nieudolny wiceprezes Grodzki
- kupienie za jesli dobrze pamiętam 6 mln działki w Lublinie w 2009 roku z kilkoma zabytkami przyrody gdzie przez kilka lat nie tylko nie mogli nic wybudować ale nawet kiwnąć palcem
- rozłożenie projektu budowy centrum logistycznego w Specjalnej Strefie Ekonomicznej dla Niemców gdzie zamiast milionowych zysków były milionowe kary za niewypełnienie umowy i wstyd na całą Lubelszczynę
- problemy z wykończeniem kilku osiedli w latach 2011-2013 i związane z tym kłopoty z klientami
- mógłbym wymieniać dalej, ale mi się nie chce
Biorę to wszystko na klatę. Sorry.
ps. nie wiem jak straciles kilkaset procent, do tego momentu bylem przekonany ze nie mozna stracic wiecej niz 100% ale czlowiek uczy sie cale życie, dzięki za tą lekcję

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 0,00% 7,50 2025-12-02 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.