Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Wezwanie w I kw - do Poinformowany

Przyglądałem się dzisiaj między innymi spółce M.W. Trade, która swego czasu pozwoliła mi trochę zarobić, dzisiaj napędzanej jedynie bezprzedmiotowym entuzjazmem grupy zaślepionych spekulantów. Otóż cena akcji M.W. Trade ponad czterokrotnie przewyższa cenę wartości księgowej, jej wskaźniki są na zastraszająco zniechęcającym poziomie a zniżkujący wciąż rating odstraszyłby każdego bardziej wytrawnego inwestora. Parametry oraz wskaźniki Eurofaktora mają się zupełnie odwrotnie w stosunku do tych, które opisują spółkę powyższą. Jest jeszcze kilka informacji szczególnych, jakich teraz po prostu nie mogę ujawnić. Póki co, nie spiesząc się, kupuję nadal Eurofakora, dopóty cena właściwie nie przekracza 4 zł. Jeśli zdążę, kupię jeszcze parę tysięcy, a jeżeli cena ta utrzyma się dłużej, kupię ich kilkanaście tysięcy. Zarobić szybko i bezstresowo udaje się tylko nielicznym, jedynie w sporadycznych przypadkach...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.