Na wielu spółkach dyskutuje.. a mam ich 8 w portfelu. Nie mam za za zle tym co sprzedają bo każdy ma inną sytuację. Ktoś wziął kredyt I musi ratę spłacać, ktoś załadował oszczędności życia i też ma problem bo na życie brak a tu spadek itd itp. Nie jestem madrala i nie mam patendu aby zarobić bp też każdego dnia się uczę. Ale jeśli kupuje się takie mdi i wiemy że już mają podpisane 3 umowy na 15 mln każda a prawdopodobnie będzie ich więcej a do tego Bank dał im zielone światło i udostępnił kredytu to jedyne co może pójść że to to że mdi nie zapłacą lub że mdi nie wykona umowy jak trzeba. I to uważam jest jedyny problem. Miejmy nadzieję że firma mdi podola aby to wykonać bo doświadczenie ma i że im zapłacą. Pisze o tym bo jedynie o to się boję jak wszytko pójdzie dobrze to czas załatwi odpowiednią wycenę akcji. Zapytacie ile to ta wycena. Nie wiem odpowiadam. Może to być 20 zł a może 50 zł... Ci co lokowali w 2008-2011 roku mieli pecha bo firma zawiodła. Miejmy nadzieję że teraz pójdzie o wiele lepiej...pozdrawiam