Mam taką uwagę. Skoro wy uważacie że ktoś ma pakiet 10 procent to dlaczego wy się boicie jakiegoś delistingu przecież żadnego delistingu nie będzie ! Jak ktoś ma 10 procent to nigdy nie zostanie przegłosowana ustawa o delistingu nie ma artmerycznych szans prawda ?! Czy ja źle myślę ? Tak samo nigdy nie zostanie osiągnięty próg 95 procent i spółka dalej będzie na giełdzie notowana i cena będzie rosnąć zgodnie z rozwojem firmy każdy sobie sprzeda w odpowiednim momencie. A jeśli ten podmiot co ma 10 procent sprzeda w tej czy innej cenie swoje 10 procent to cóż reszta ma do gadania ? Nic może się ewentualne o ten przymusowy spierać i o cenę. Więc cale to poruszenie ten wątek jest bezprzedmiotowy niepotrzebny po co porozumienie po co to wszystko skoro ktoś ma 10 procent i sam może zrobić zablokować więcej niz wszelkie inne porozumienia organizację i grupy wsparcia na forum bankiera . Czy to nie logiczne ? Logiczne. Tyle że tak naprawdę wiecie że żadnego 10 procent nie ma i sami siebie oszukujecie .