mart mam swoje zdanie na temat AT i NC i raczej go nie zmienię. Na siłę wszystko można znaleźć, udowodnić, ale ostatecznie i tak to nie ma sensu. Po raporcie będzie wybicie i cały ten sznurek się pozwija..
lipton tak na logikę to przyjmij. Wiem, że ci ciężko, ale spróbuj mój ty stoploście :)) Nikt tu nie ma 5%, Bynajmniej nie bezpośrednio, bo nie było infa o przekroczeniu progu :)) Obroty na co dzień nie są złe w okolicach "xx" k. Procentowo widać to jeszcze lepiej jeśli nie będziemy brać pod uwagę akcjonariuszy większościowych. Ponadto w ciągu 6msc przemieliło się całe ff.. wytłumacz mi więc, bo kompletnie tego nie potrafię zrozumieć twojej matematyki. Jakim cudem nie da się np sprzedać 100k waloru jak w ciągu dnia dziś było obrotu 40k XD Jesteś geniuszem poważnie XD Mistrzu dodajmy do tego fakt, że większość wypowiadających się tutaj jest od 6x gr lub niżej, więc nie gadaj mi o sprzedaży ze stratą XD Jesteś ewenementem, tym bardziej, że przychodzisz ze spółki, na której 500zł zrobiło -10% XD Dzięki za poprawę humoru :D