Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,98 zł , zmiana od tamtej pory: 45,71%

Re: Szanowny: "wykresie" ...............................................

........prawdopodobnie nie polemizowałem ( może nie pamiętam), a jedynie usiłowałem nazwac tych wyśmiewających mnie, tak ,jak uznałem za słuszne (czasami niezrozumiale dla moderatora), czyli widocznie mało parlamentarnie i jeśli już, robiłem to w zasadzie sporadycznie. Ty natomiast, jak dostrzegłem, jesteś widoczny natychmiast po jakimkolwiek i czyimkolwiek wpisie.O każdej praktycznie porze. Kiedy ty śpisz, kiedy coś sensownego ( oprócz internetowych wątków o ABC) czytasz, kiedy spacerujesz, kiedy coś zwiedzasz, kiedy uprawiasz jakiś sport ( oczywiście jeśli nie jesteś - bez urazy - ułomny) i kiedy ty ( może jesteś za młody albo za stary, żeby o to zapytac?) uprawiasz to, o czym wiedzą.......pełnoletni? Chłopie bawi cię to? Rozumiem ,że są dni, gdzie człowiek usiłuje się czymś wykazac ( chocby wiedzą na taki np.temat, jak DATA) lub wyluzowac i powygłupiac, nawet na forum Bankiera, ale to co ty wyprawiasz zakrawa moim zdaniem na.......... głupotę! Wiem, że zaraz odpiszesz i wiem ,jak twoja odpowiedź będzie brzmiała, niemniej zaprzestań odpisywac na każdą, nawet krytyczną ripostę pod twoim adresem. Zrozum chłopie, że te powtarzane na okrągło twoje wklejanie linków do których wszyscy mają dostęp, pisanie: "....na open....', "......na close..", "....podawanie tlenu...", używanie po raz setny słów: " abderyta', "katatymia" itp. nie świadczą o wybitnej inteligencji i nie dodają splendoru, świadczą li tylko o kompleksach piszącego. Zastanów się!
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.