Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: STARY SOLORZ OZNAJMIA ..... "TO NIE BYŁO MOJĄ WOLĄ"!!!!!

Naprawdę jest cudownie wysokie ceny co dwa miesiące podwyżki a to czynszu a to centralnego albo woda i śmieci młodych nie stać na własne lokum większość ludzi zarabia pensje minimalną no jest super i tak na marginesie nie jestem wyznawcą PiS ani POBo ja wiem zadłużenie które dynamicznie rośnie, zapaść demograficzna i najdroższa energia w Europie.Niepodległa Polska Obóz pracy zarządzany przez polsko-języczne elity Nic swojego nie produkujemy!!! Wszystko fajnie. Nic tylko się cieszyć, jednak chce tylko dodać to, że rosnące koszty utrzymania jak nie zostaną zatrzymane to mali przedsiębiorcy zaczną zaraz bankrutować i bańka wzrostowa pęknie. Tylko szkoda, że mamy największe ceny energii w Europie, sprowadzamy stal i węgiel z zagranicy bo u nas najzwyczajniej jest to nieopłacalne ze względu na normy UE. Mieszkania stoją po astronomicznych cenach młodzi "+,-średnia 30 lat" muszą brać kredyt na drugie tyle żeby mieć swój kąt, nie wspomnę już o demografi. Tak jak szybko wzniesieniemy się na wyżyny tak szybko spadniemy. Nadmuchiwany balon w końcu pęka. Niepodległa? A kto właściwie Nami rządzi? Czy Polacy to większość w Naszym kraju? A może większość to polskojęzyczni lewacy euroentuzjaści? Na te pytania nikt nie chce odpowiedzieć, tak jak o poziom korupcji czy majątki oligarchów. Wszystko pięknie. Tylko przez te 35 lat niepodległości ani Atomu . 90mld zwrotu z ETS zamiast pójść na transformację energetyczną poszło na latanie budżetu i spłatę odsetek od zadłużenia. W 2026roku Polska czyli my będziemy spłacać ok 100mld zł rocznie samych tylko odsetek 1/6 budżetu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.