Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: -95,00%

Re: spolka jest juz wycofana z gieldy jest decyzja KNF

ani ja ani ty nie wiesz co zamierzają ci którzy mają akcje. być może mają jej słupy. czy będą wyrzucać na tych poziomach to wszystko zależy na ile akcje wyceni rynek i nie wiem na jakiej podstawie uważasz, że będą wywalać z 1 gr. każdy kto ma akcje chce wywalać za maksymalnie tyle na ile pozwala rynek.
natomiast to co pisałem o sytuacji spółce to są informacje zaczerpnięte od ludzi lepiej poinformowanych. natomiast nie wiem co będzie z kursem. wiem jedynie, że nie po to ktoś robi porządki w spółce, żeby za miesiąc nie mieć nic z nią wspólnego, nie po to walczy o odwieszenie notowań, aby ponownie zawiesili je po miesiącu. na marginesie nawet do wywalania są potrzebne obroty, a do obrotów jest potrzebny wzrost kursu. tyle.
natomiast ponawiam pytanie - czemu taki powżny inwestor jak ty traci swój cenny czas na zniechęcaniem innych do spółki skoro nie ma żadnej wiedzy opartej na faktach?
z doświadczenia wiem, ze skoro są naganiacze na spadki to znaczy że są zainteresowani kupnem. ale oczywiście nie ty - tylko przestrzegasz aby nikt nie utopił...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.