Dnia 2022-06-27 o godz. 12:37 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-06-27 o godz. 12:09 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
> > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
> > >
> > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
> > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
> > >
> > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
> > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
> > >
> > > Ps.
> > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
> > >
> > > Ps.2
> > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
> > >
> >
> > Dnia 2022-06-27 o godz. 10:20 ~J-23 napisał(a):
> > > Dnia 2022-06-26 o godz. 20:30 ~hmm napisał(a):
> > > > :):):):) nie mogę z tym gościem
> > >
> > > Zalecałem , mu (wcszprica) już dawno temu i nie raz konsultacje u specjalistów (paw. Nr 5 Szp. Wolskiego) ,.....
> > > Jak widać, stan zdrowi stale się u niego pogarsza i nie ma się czego dziwić patrząc na 'sukcesy' holdu snw ,.....
> > >
> > > Najpierw bredzenie o SZCZEPIONKACH , teraz bełkot o jakiś 'plastikowych' znaczonych pieniądzach ,....
> > > Chyba będą musiał znów zastanowić się nad zmianą nicku naszemu 'geniuszowi' od inwestowania na snw ,....
> > >
> > > Ps.
> > > A co tam po "WIELKICH" TARGACH szt. skóry w Niemczech ???
> > >
> > > Ps.2
> > > A na SDG dziś znów (póki co) 'tylko' kolejne + 12 % w górę
> > >
> >
> > Scett, bardzo mnie cieszy, że jesteś ukłuty, jak to ktoś ważny dwie dekady temu powiedział- it's time for culling useless eaters. Widać, że się do nich zaliczasz i nic już tego nie zmieni, choćbym zdobył materiały i urządzenia do dewakcynacji.
> > Także powodzenia, bo będzie ci potrzebne :-).
> > Ja się nie przejmuję Sundragonem, niech sobie rośnie, a ty rób sobie te mityczne kółeczka (palcem po wodzie).
>
> wcpalec
> paluszkiem ( i to malutkim) to ty jesteś zrobiony ,....
> a ten twój paluszek na klawiaturze , coś ci od dłuższego już czasu jak widać powyżej szwankuje ,....
> coraz częściej pojawiają się ci PODWÓJNE wpisy ,.... i czego to objaw ??? TYLKO ?? paluszek ?? może delirka po tanim alkoholu , a może te upały ,...??? nie wychodź na słońce !!!! bez czapki
>
Scett, skoro tu gdzieś widzisz podwójny wpis, to znaczy, że szpryca działa i to podwójnie, co mnie naprawdę cieszy, zastanawiam się tylko, kiedy już tu na forum się nie pojawisz, bo dopadnie ciebie ostatnio coraz bardziej popularny SDS :-).