Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -23,36%

Re: Softblue to brzmi jak nazwa papieru toaletowego

Hm... czuję się poinformowany. Cóż za zaangażowanie w dostarczaniu tej istotnej wiedzy.Wieele słów... Nie szkoda wam na to czasu?Zrewanżuję się i też coś dla was napiszę.

Zacznę od prośby żebyście mi wyjawili, o co wam tak naprawdę chodzi? Czy tylko o to żeby wszyscy byli świadomi jaką marną spółką jest soft? A może chodzi o coś więcej? No?Co?Pooowiedzcie mi...
Czy chodzi o... akcje?Pewnie nie...ale tak mi się jakoś nasunęło. Na pewno nie o to chodzi, bo kto by płacił tyle za papier toaletowy. Ale jeśli jedna akcja to odpowiednik jednej rolki to wychodzi dość tanio, cena przystępna. Na pewno nie chcecie kupić? Może chcecie kupić moje skoro nie chcecie brać z prawej.Ja jak dla was mam po 3zł/szt.Za drogo? Wpadnijcie jutro może będzie zniżka.
Powiem tak : skoro Tobie Obserwator tak zależy to ja już nie będę nazywał softa klejnotem ani dymiącą rakietą, ale wy też nie powinniście mnie prowokować żebym zachwalał coś co chcę sprzedać po 3 zł. Może lepiej to zostawić w spokoju żeby ci którzy jeszcze wiszą zobaczyli że nikogo to już nie interesuje i pozbyli się "padliny" z konta żeby nie zaśmiecała nawet jeśli musi spaść na grosz. Ja od nich to na dole odbiorę. No zobaczcie : wy będziecie mieli spokój, oni będą mieli spokój a ja będę miał na koncie w swojej kolekcji 4 miliony tego o co mi chodzi.Co myślicie?
Muszę powiedzieć że Wam trochę współczuję, bo jak się chce kupić akcje i chce się skrócić czas oczekiwania to człowiekowi zostaje tylko ponaglać na forum że to niedobre, brzydkie, złe...tylko trudno wtedy ukryć intencje. Zgadza się?

Ktoś tu pisał że nie ma obrotu bo nie ma popytu. Powtórzę się ale inaczej się nie da: a nie przyszło Wam do głów, że może się to brać z tego że nie ma podaży, bo ci którzy mają cenią sobie ten walor? Udanego wieczoru życzę.

P.s.A Ty Stew, mój forumowy kompanie, imienniku prawie, nie masz jeszcze ochoty przejść na drugą stronę barykady?Jeszcze sobie nie nakupiłeś?Jeszcze musisz obrzydzać? Przecież to nic nie daje, bo nikt nie sprzedaje, nie widzisz tego? Ja myślałem że ktoś z kim skrzyżowałem tyle zdań jest bardziej spostrzegawczy. Mam nadzieję że nie dojdzie do tego że będę się wstydził tego że tyle razy Ci potakiwałem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,25% 0,20 2025-11-28 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.