Dnia 2023-03-09 o godz. 09:53 cmpunk napisał(a):
> Dnia 2023-03-09 o godz. 08:58 ~J-23 napisał(a):
> > Dnia 2023-03-09 o godz. 07:30 cmpunk napisał(a):
> > > Tu jest trzech malkontentów, plus czasami jeszcze jeden wyskoczy. A że Sanwil dla groszołapów nie jest łakomym kąskiem, nie zarobią na kromkę chleba, to pyskują :-).
> >
> > A na jaką " kromkę chleba" zarobiłeś ty przez 17 - 18 lat* siedzenia na akcjach holdu snw ? ? ?
> >
> > ---------------------------------
> > ( * ) nikt w te twoje akcje już od dawna nie wierzy
> >
>
> Po pierwsze- na chleb zarabiam, bo pracuję, tym się pewnie różnimy :-D. Giełda to rozrywka i jakieś emocje. A cierpliwość zazwyczaj jest wynagradzana. Mnie się nigdzie nie spieszy, nie mam turbo raka, HIVa, gruźlicy, kiły, małpiej ospy, udaru, zawału, siwych włosów, braków w uzębieniu, certyfilatu dziabnięcia na covidowy katar, więc w czym problem? :-)
HAHAHHhaaaaaaaaaaaa
"Giełda to rozrywka" ,.... z takim podejściem można tu siedzieć nawet 100 - lat szczególnie gdy to jest "rozrywka" ** w wykonaniu lubelskiego tzw. holdingu i gdy j.w. nie ma się akcji
A o twoich bredniach 'zdrowotnych' juz ci nie raz pisałem 3 mld zet (minus to co już poszło w I i II br.) jeszcze do wykorzystania
-------------------------
( ** ) opcje walutowe i kolejne "udane" inwestycje (BOMI; DRASZBA; HERKULES itp.) - tak to faktycznie CZYSTA ROZRYWKA