op a co chcesz bardziej merytorycznie? Mam ci rozłożyć na czynniki pierwsze 50zł przychodu? Ta firma patrząc na ofertę chyba więcej zarabia na absurdalnym koszcie przyłączenia niż na abo. Czy ty zdajesz sobie sprawę ile kosztów związanych z utrzymaniem jest w takiej firmie? Z resztą widać je w usługach obcych, które raczej będą rosnąć a nie spadać. Twoje pojęcie o potencjale rynku też jest nikłe, a wiara w to, że nikt inny nie wybuduje tam kolejnego kabla może cię zabrać na manowce. Jedź w okolice Rybnika, tam potrafią miejscami wisieć po 4 światłowody na słupach tauronu... jeśli nadal uważasz, że nie ma się do czego odnieść to porównaj sobie korbank. Firma o wiele większa od sfery, ptawie połowa mniej akcji, zysk 10x większy, a cena akcji... to też możesz sobie przełożyć. Bez konkretnego naganiania nie ma kto dźwignąć kursu. Ja nie twierdzę, że firma jest bee i się nie rozwija - ja twierdzę, że to co wypisujecie po wszystkich forach to stek bzdur. Prosto... na więcej jak 1.5 - 2zł nie ma co liczyć przy założeniu, że naganiacze nie szukają naiwnych i spekuła nie pompuje kursu... no chyba, że liczysz long long long term... w postaci najmniej 2-3 lat i o ile sytuacja rynkowa się nie zmieni... sfera będąc na giełdzie ma możliwość skokowego rozwoju przez przejęcia... dosyć prosto mogą pozyskać kapitał... pytanie czy mają w okolicy konkurencję która się zechce sprzedać.