Poza tym kolejna profesjonalna skarga poszła z mojej strony - tym razem do NSA. Prawdę powiedziawszy, tylko to co jest zawarte w mojej skardze powinno było już wczesniej skłonić WSA to wydania decyzji o naruszeniu prawa przez BFG. A przecież setki innych osób też składały skargę, w tym eksperci z RN Idea Banku ( moja skarga do NSA jest bardzo dobra ale wiem, że są przecież lepsze ).
Więc Ty mi prawniku o braku argumentacji nie pleć ! Bo mnie cały czas szlag trafia jak pomyślę o tym co wtedy się stało - u mnie jest taki problem, że ja nadal wierzę w tych profesjonalnych, patriotycznych, postępujących zgodnie z obowiązującym prawem i niezależnych urzędników i się potwornie zawiodłem 31.12.2020. Tym bardziej uważam więc, że oni muszą dostać lekcję pokory ( im się wydaje, że są nie do pokonania tym bardziej, że PIS prawie sobie sądy podporządkował ) i temat Idei Banku stawiam jako jeden z priorytetów w moim życiu - dopóki będą możliwości prawne nigdy tego nie zostawię i na końcu wywalczę nie tylko odszkodowanie ale też z powrotem odzyskam wiarę, że jestem naprawdę dobrym inwestorem natomiast nie mogłem nic poradzić na to, że mnie potwornie BFG z KNF ( czytaj instytucje zależne i podległe PIS - a powinni Ci urzędnicy być choć trochę niezależni ! ) wprowadziło w błąd i oszukało jak nikt nigdy w życiu!