Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,45 zł , zmiana od tamtej pory: -22,72%

Re: pytanie o techniczne aspekty wezwania

Watpie ze B bedzie chcial laczyc podmioty. Ja stad spadam niestety ze strata, ale kibicujac ze wszystkich sił KI:)
Mam jeszcze pytanie o wezwanie:

"Zamknięcie transakcji nastąpi pod warunkiem, że akcjonariusze Kredyt Inkaso złożą zapisy na sprzedaż ponad 60% akcji, oraz że wzywający uzyska wymagane zgody regulacyjne na nabycie akcji spółki"

Co to de facto oznacza? Czy mam zagwaratnowaa sprzedaz po cenie 22zl czy nie? Jesli wezwanie sie nie uda, zostaje dalej z akcjami?
Jak to sie odbywa w praktyce? W moim domu maklerskim zobacze jakies konkretna cene w tych dniach wezwania? :)
Nigdy tego nie robiłam :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KREDYTIN 1,76% 17,35 2025-03-26 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.