Jak zwykle dyskusję kończysz kiedy nie masz co odpowiedzieć to już tradycja, Ale czytać to się sam musisz nauczyć ze zrozumieniem. Cały ten wątek jest poświęcony temu w ilu to niby tysiącach aptek jest sprzedawany emoliere a dowodem na to mają być zapisy z raportu. Poddałem to w wątpliwość bo na stronach wymienianych firm nie ma wzmianki o tym że można coś takiego kupić. Sam mi kazałeś dzwonić do tych firm bo penie grafiki nie aktualne. Więc zadzwoniłem ja, zadzwonili inni i sprawa jest jasna. Nie ma mowy o sprzedaży tych produktów nikt się do nich nie przyznaje a ze to ci teraz nie na rękę co poradzę. To że sobie napisałeś do prezesa a on ci powtórzył ten sam nic nie mówiący bajer z raportu ma coś odwadniać? A napisał ci prezes w ilu tysiącach aptek można kupić jego produkty? Bo o tym jest ta dyskusja a nie o tym czy umiesz e-maile wysyłać i odbierać. Zaklinanie rzeczywistości nić nie zmieni. Kasę się zarabia nie na podpisywaniu nie wiadomo jakich umów tylko na sprzedawaniu wyrobów a tych wymienione w raporcie firmy nie robią i to właśnie zostało potwierdzone.
Nawiasem 7gr mam żeby sobie akcję kupić ale żeby swobodny wgląd w plany i handlowe musiałbym mieć 20% akcji i siedzieć w radzie nadzorczej. Tego też nie wiedziałeś?