Jeżeli Ktoś z posiadaczy akcji PMI ma jakiś sensowny pomysł na wspólne działanie aby zdopingować obecny niemrawy zarząd czy ewentualne wspólne zgłoszenie spraw do GPW, KNF czy prokuratury to jestem za podpisaniem się pod takim wnioskiem.
Dość mam czekania w nieskończoność na łaskę obecnych władz, które nie raczą wiele robić i nie komunikują się z akcjonariuszami. Ewidentna gra na zwłokę tak jak tu niektórzy napisali. Posiadam akcje w ilości ok.43k szt /rodzinnie/ bo mało, że ja wraz z rodziną własną umoczyłam to jeszcze na dodatek za moją sugestią kupili krewni. Oczywiście akcje posiadamy z czasów TM czyli III - V 2013, dlatego średnią ogółem mamy wysoką i niemały zamrożony kapitał.
Jak również należałoby rozważyć doniesienie do prokuratury na działanie cenotwórcze TM z jego działalności, gdzie komunikaty o sprzedaży złota i srebra sypał jak z rękawa, podniósł prognozy zysku na 2013 r przez co wielu akcjonariuszy /takich jak my/ uwierzyło w ten biznes i zawierzyło mu swój kapitał. Niestety nie wiemy czy obecny zarząd z Devo coś w tym kierunku robią.
Jakieś pomysły macie j/w, może jakiś prawnik jest wśród nas akcjonariuszy i poprowadziłby te sprawy(?)