To jak zostały rozegrane kontrakty było trudne do przewidzenia. Ale już od fixingu 28 grudnia było widać, że jakieś dziwne rozgrywki są i coś się nie składa w tym co było oraz że spory ruch się szykuje. Lecz wyczuć jaki to będzie kierunek było prawie nie możliwe.
Obserwator gdzie można obejrzeć te transakcje pakietowe o których pisałeś ?
Ostry nie masz racji mówiąc, " nie byłem w stanie dać z siebie innym już nic więcej". Alę ja cię rozumiem może potrzebujesz odpoczynku od forum.
Krótko jestem na forum i mało razy mieliśmy okazję porozmawiać ale rozmawialiśmy kilka razy i bardzo fajnie i konkretnie można było z tobą porozmawiać o konkretnych spółkach. Szkoda, że mało już piszesz. Rozumiem, że wątek był na temat FW20 i może ludzi poszczególne spółki mało interesują bo o ile jest kilka osób z którymi można pogadać o kontraktach i cenie ich opinie to o spółkach nie ma z kim pogadać. Ostatnio Tresor się pojawił no i Ty byłeś. Pamiętasz nasz rozmowy o CCC i LPP na wiosnę ? Widziałeś 10 tyś. na LPP ? Do dziś pamiętam co wtedy mówiłeś i w pewnym stopniu to też się przyczyniło, że wierzyłem w LPP i z większością akcji LPP wytrzymałem do 10 tyś.