Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: podziwiam tych co zostali ze ścierwem

Powiem szczerze - dziwne podejście
jak dla mnie to największa głupota, te akcje są przecież nic niewarte
chociaż ja sam zakupiłem trochę (interesuje mnie to co posiadam lub co zamierzam taką mam naturę), ale tylko po to by obserwować dalszy rozwój sytuacji, bo powiem szczerze jestem kilka ładnych lat na giełdzie ale takiego wałka jeszce niewidziałem,
Fony i inne duperele to pikuś
Goście weszli na GPW za przyzwoleniem cieciów z tego grajdoła tylko po to żeby wydymać naiwnych
Krótko mówiąc na miejscu sobola i jego kumpli podałbym się do dymisji
Swoją drogą ten tymo to prawdziwy fachowiec, i dziwię się że nie wsadził leppera na prezydenta, i ma gość odwagę, bo prawo prawem ale jak zdenerwował nieodpowiednich ludzi to może mieć przegwizdane
Chociaż za tę kasę można żyć nie tylko w polsce

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.