Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,98 zł , zmiana od tamtej pory: 61,42%

Re: Podsumowanie fundamentalne i sytuacja spółki - dyskusja

Zgłoś do moderatora
Mnie tam jest obojętne co się dzieje... inwestuję pod fundamenty które są dobre... urośnie dobrze... spadnie też dobrze ( dobiorę )... przyszłości nie zna nikt... może będzie wtopa, a może nowe auto z salonu... jak rzut monetą...kwestia przeliczenia poziomu ryzyka... Stracić mogę około 1 zł na akcji... potencjał zysku widzę x 10 lub więcej przy mega sprzyjających okolicznościach... czyli... mało można stracić wobec tego co można zyskać... może za kilka raportów zrewiduję podejście... na razie przychody są , długi znikają czas pokaże... spółka tak zapomniana że nawet Bankier.pl nie uzupełnia danych tak jak powinien po opublikowaniu raportu... ciekawe czy to "przypadek" czy celowe zaniedbania...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MFOOD -5,36% 1,59 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.