Wyrazic swoja opinie o kursie kazdy moze dowolnie jak mu sie podoba, ale w tej kwestii powyzszego sporu to chyba naprawde victoria poszta troszke za daleko nie podajac zrodla informacji i jesli okzalaby sie ze jest to nieprawda i napisala to swiadomie w celu podbicia kursu to moze miec nieprzyjemnosci , bo jakby nie patrzec napisala o rzeczach jakie dotycza bezposrednio firmy( listy intencyjne).
Abstrachujac od tego to czy aby miec kontrole nad firma nie wystarczy miec ponad 50 % akcji? Czyli zgodnie z tym co podali na stooq wystarczy posiadac 200 mln akcji aby miec kontrole nad spolka , a co z pozostalymi 198mln akcji ? Popraw mnie jesli sie myle , ale wg. mnie tak to wyglada.
Wg. mnie kurs bedzie sie bujal raz gora , raz dol i nie mozna oszacowac na dzien dzisiejszy jednoznacznie kierunku. Prosze wiec nie spierac sie o kurs , a jedynie podawac fakty ktore moga przemawiac jedynie za przewidywanym kierunkiem wartosci akcji. I do tego prosze zalaczac zrodlo informacji . Tez zaczynam miec dosyc naganiaczy piszacych jakies wyimaginowane rzeczy. Jesli dalej tak pojdzie to nie tylko zaczne kierowac sprawy do KNFu , ale i na droge cywilna w celu uzyskania odszkodowania za poniesione straty i uszczerbek na zdrowiu.