Coraz poważniej skłaniam się ku teorii, że to obcokrajowiec. Już wcześniej zwracałem uwagę, że często wkleja niegramatyczne zlepki sloganopodobne (w rodzaju "GMZ 100 mln przychody E-Commerce Intymna.pl"). Z resztą z tego, że niezależnie od reszty zdania nie potrafi odmieniać przez przypadki słowa "przychody" w zlepku "100 mln przychody", ktoś się już śmiał. Teraz podobny problem ma z datą 6.02, którą ciągle zapisuje "6 luty" - też nie odmienia przez przypadki, też niezależnie od reszty zdania. Właśnie przyszło mi do głowy, że taki problem naganiacz ma stąd, że jest obcokrajowcem korzystającym z jakiegoś translatora, który nie zawsze rozumie sens zdań, które naganiacz podaje mu w swoim języku. To przy okazji może tłumaczyć inną rzecz, o której już kiedyś pisałem: że wielonickowca można rozpoznać m.in. po tym, że zawsze pisze "bravo", nigdy "brawo". Po prostu nie zna języka polskiego.
W skrócie: podejrzewam, że tutejszy wielonickowy naganiacz jest wynajętym obcokrajowcem, pewnie pracującym na tym forum na czarno, za marne pieniądze.