Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Panie Waszczak-wez Pan to zwal a nie baw sie kursem!!!

Ja powiem tak- moim zaniem kurs nie powinien zejść nizej jak 3 zł (oczywiscie przy takim zarządzie to i 0,50gr mozliwe-żarty)to tak na chłopski rozum biorę.Jeżeli zwalą ponizej zwali sie tu kupe spekoli i kurs bedzie bujał raz w góre raz w dół.Będą sie bawić kursem tylko nie wiem czy ten kure...ski zarząd zdaje sobie z tego sprawę.Nie mówcie mi że nie bo dzis jest wiele spółek na giełdzie przesadnie zwalonych i trwa tam czysty festiwal wahań.Spekole zarabiają na krótkich ruchach.Martwię się że i tu moga dopuścic do takiej sytuacji, jeżeli zwalą.Poza tym muszą oddac swoje akcje by weszły w obrót a coś mi sie nie chce wierzyc by zarząd oddawał swoje akcje teraz własnie.Przecież doskonale wiedzieli na ile zwalą kurs więc wywalili już dawno a teraz pozostaje im kupowac.Jaki cel miałby byc gdyby wywalali?-żaden!Nie teraz!Teraz sie kupuje.
Oczywiscie to moje zdanie i moge sie mylic.Raty układowe spłacają,mają zamówienia, opcja w zabezpieczeniu długoterminowym-nie ma powodów by zwalać kurs tak naprawdę.Zwalają ją sami drobni akcjonariusze w panice i zestresowani bessą.
Byle spadki na giełdzie i juz srają akcjami.Zero popytu ,więc wszystko możesz tutaj zrobić.Dzis na otwarciu 16 szt akcji podbiło kurs o 5,76%(jaja jak byk!!!!!)Tu wystarczy drobny pieniądz i mamy jutro poniżej 3zł.Nie mówcie mi tylko że 5000szt akcji to duzo,bez jaj przy tej cenie.Sam zrobiłem obrót jakiego nie było przez kilka dni naraz,kupując oczywiscie.Jestem przekonany,ze to dobra cena na zakupy,biorąc przy tym pod uwagę fakt,iż ludzie trzymają akcje od odniesienia z PP.Ponadto nie ma akcji w obrocie.Zobaczymy co zarząd teraz wymysli i jak to rozegra.Mam nadzieję,że rusza swoje dupska i zabiorą się za naprawę kursu oraz stosunkiem informacyjnym wobec akcjonariatu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.