kolego smerf, słabo się robi od samego czytania takich bzdur jak twoje wypociny, musisz być naprawdę (...) typem. Aaaa zaraz jest jeszcze jeden lepszy od ciebie ten co o grzebaniu wypisuje, ten to ma naprawdę z deklem.
Postaram się tobie wyjaśnić w trzech punktach po co PAM2... A w zasadzie nie będę tego robił bo i tak nie zrozumiesz.
Jako milczący, długoletni obserwator forum (sporadyczne wpisy) chciałby prosić o komentarz @zośka
Szanowna @zośka, (z tego co widzę z wpisów) przystąpiłaś do PAM 1. Chciałem Tobie powiedzieć i oddać honor, że na forum jedynie Twoje i może jeszcze wpisy jednej/dwóch osób zasługiwały na uwagę. Zawsze kulturalnie i merytorycznie, co w materii tej nieszczęsnej spółki jest niemalże niemożliwe, a jednak. Dziękuje i czekam na więcej wpisów i komentarzy. Chciałbym Ciebie prosić o uczciwe wypowiedzenie się jaka jest sytuacja w spółce 9według Ciebie) i co daje (może dać) przewagę członkom PAM1. (jeśli jak twierdzi kolega smerf/ członkowie PAM 1 wiedzą co w trawie piszczy)
Jestem w grupie akcjonariuszy która stara się utworzyć Pam2 i nie robimy tego żeby zaszkodzić komukolwiek czytaj PAM1. Miałem nawet cicha nadzieję że skoro PAM1 ma ponad 10% to może ktoś z Pam1 mógłby "przejść" do PAM2 na zasadzie wolnego tranferu żebyśmy osiągneli 5%??? - nie gryziemy, a mamy dobre intencje tzn. chcemy wyjaśnić co dalej z tym przekrętem i co nas czeka...