Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3 199,00 zł , zmiana od tamtej pory: -7,63%

@Re: ostry- & yntelygent - teraz to mnie zaskoczyłeś

1/ Musisz się jeszcze raz wczytać w to co napisałem - w główny przekaz i myśl przewodnią.
2/ Napisałem, że cyt. "Pozostają takie partie jak KUKIZ, ZJEDNOCZONA LEWICA, Partia RAZEM oraz NOWOCZESNA pl. 
Które, jeszcze nie zdecydowałem, ponieważ muszę sprawdzić ilu Senatorów będziemy wybierali w WARSZAWIE i jacy do będą kandydaci. 
Wolę zmarnować głos niż doprowadzić do sytuacji, że w POLSCE doprowadzimy (zabrakło tego słowa w tekście pierwotnym) do MAJDANU KIJOWSKIEGO."

Napisałeś "rozważasz w ogóle możliwość oddania głosu na partie o rodowodzie komunistycznym ??????"
Jest zasadnicza różnica pomiędzy WYMIENIENIEM partii, które będą na listach wyborczych w połączeniu ze słowami "jeszcze nie zdecydowałem" nie oznacza na kogo zagłosuję. 
3/ Wskaż mi partie w Polsce, które nie mają rodowodu komunistycznego. Wystarczy w googlach wpisać hasło "Udział członków 
PZPR w partii X,Y,Z. Nie bez przyczyny nie mamy w obecnym systemie politycznym klarownego podziału na partie prawicowe -konserwatywne, centrowe, socjaldemokratyczne, liberalne. O takim stabilnym systemie politycznych będziesz mógł pisać za 25 lat lub więcej, czyli po tym jak zajdzie ze sceny całe pokolenie okresu powojennego - wychowane w systemie komunistycznym.
4/ Czytam i słucham różnych gentelmenów i ich różne propozycje programowe, stwierdzam, że nawet najbogatsi mówią (np Baffet i Jakubas), że powinni płacić wyższe podatki. A po drugie jak się uważnie wczytasz, to wg. ich propozycji długo podatku 75% nie zapłaci prawdopodobnie grupa 75% obywateli. A już na pewno ani Ty, ani ja, ani większość osób z tego tego forum. No, może za wyjątkiem grubego, jeżeli jest grubasem jak sam siebie nazwał.

@yntelygenty - lubię te młodzieży grzebanie w acheo internetu. Można się dobrze uśmiać z tego co odszukacie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.