Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ONERAY INVESTMENT - ANT wdraża w fabryce Swedwood w Wielbarku

A czy ty się dobrze czujesz? skubanie po tysiaku? Za rok? Żartujesz.A kto normalny trzyma rok papierka ,widać że nie masz zielonego pojęcia o inwestowaniu.

Co nakupisz powiedzmy po 10-12 groszy i będziesz czekał rok aż sprzedasz kilka groszy wyżej, obudź się i zastanów się co piszesz.

Zamiast kisić rok to wole wyciągać co jakiś czas spore zyski na innych spółkach,ewentualnie wrócić tutaj jak zacznie się coś dziać ,obecnie to kapitął zamrożony na długo.

Ile zarobiłeś tutaj w ostatnim miesiącu ,powiem ci nic,po co trzymać kapitał w spółce która nie daje zarobić jak można go pomnożyć między czasie?

Będziesz dalej patrzył miesiącami jak to stoi w miejscu aby potem zarobić, pomyśl trochę a w tym czasie mógłbyś zarobić na tych spółkach które wzrastają?

Miałem to wcześniej i zbyłem się dawno ,nie zapominaj o połączeniu wiec nie lodź się wzrostami przez długi czas.
Jak bym tu siedział ostatnie 2 miesiące to bym nic nie miał a zarobiony jestem na tych co wzrastają a nie stoją w miejscu.
Więc nie pisz mi o skubaniu i nie zapominaj o połączeniu, a jak to do tego czasu nie zarobisz tu nic .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.