Też nie wie znam dogłębnych meandrów tej sprawy. Wiem tyle co my wszyscy tutaj forumowicze, czyli z oficjalnych informacji, raportów itd.
Te oficjalnie informacje są bardzo niedobre i smrody się miesiącami ciągną. Sam fakt, że skokowo nagle marżowość została pomniejszona przez to że "drożej" z dnia na dzień SOLAR musi kupować swoje produkty i kasa zamiast zostawać u nas i pokazywać wyższą rentowność to zostaje w kieszeni "biznesmenów". itd itp. (no bo po co się dzielić z innymi...) już sobie kiedyś postanowiłem nie denerwować się, ale to wciąż wraca... W IPO pokazywali nawet że marżowość może być jeszcze wyższa a tu zonk, zrobili zgoła odmiennie. Wycackali zdrowo wszystkich.
Dlatego przy obecnych parametrach z ostatniego roku i tego co po zabraniu na lewo tego co powinno być nasze, kurs 2zł to i tak jest niezła pompka. tylko dlaczego przez takich pi pi pi ja musiałem na tym stracić?
Niech teraz napiszą, że przyznają się do błędów oddadzą wszystko to co nam zabrali dotychczas i że od tego momentu wracamy chociażby na warunki współpracy jak były kiedyś to wszyscy będziemy szczęśliwi i sky is the limit dla kursu. Po prostu MUSZĄ sie oczyścić. Jak nie to gnojowica