Śmiać mi się chce z takich wpisów - nikt normalny nie kładzie na kupno 500 k akcji za ponad 3,5 zł by sprawdzić gdzie kończy się TKO, a gdzie zaczyna. Każdy większy pakiet jest zassysany i nie są to pakiety ustawiane po 10 k , czy 5 k tylko 20...30...40 i ustawia na S by sypać, żeby sypał taki jeden z drugim jak wy z Płocka i innej dziury...jak zwał tak zwał. Nikt nie kupuje takich ilości akcji i nie ustawia takich pakietów na TKO na K jak nic nie wie....ktoś wie coś więcej bo jakby było jak wy to nazywacie "ubieranie" to by TKO było na S sprawdzane ile jest na kupnie by uderzać w poziom - ammmmatorzy.....Ja częśc swojego pakietu też chciałem oddać,ale po dziś zrozumiałem, że szkoda bo za tanio...a te zjazdy podczas sesji to coś pięknego - najpierw podbicie , kupują mniejsi ,a potem ich zbiera po SL-ach i worek bez dna...wszystko zbierane.
Jak się kupowało po 1 to masa się ustawiała codziennie przez miesiąc by sprzedać, nikt nie brał - tylko gratulować tym co kupili na groszówkach i jeszcze nie wysiedli. Taki miesiąc jak tu to mogę mieć całe życie i bez emerytury....