Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: nabycie akcji Raport bieżący 14/2011

tak, tylko nie narzekajcie bo skoro dwóch głównych udziałowców skupuje akcje to znaczy ze coś musi być na rzeczy. Podsumowując, Knabe powiększa szybko swoje posiadanie kapitału KOMPApU a Lipka nie może tego zignorować bo go w dupe wyr.... i przejmie spółkę .... powoli nasza maszyna sie rozpędza. Co prawda mój wariant moze nie byc prawdziwy ale skoro i tak dwóch głównych udziałowców kupuje to chyba nie po to żeby stracić no nie? Tam gdzieś na 30zł ustawiam swoje akcje (i osób mi bezpośredni podległych ) i mam nadzieje ze wakacje mi wyjdą i wam tez :) POZDR dla wytrwałego akcjonariatu

ps. Kompap po przejęciach napewno nie będzie wart mniej niż 30zł a i tak cały czas bedzie sie rozwijał

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOMPAP -0,83% 23,80 2025-10-30 09:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.