Forum Giełda +Dodaj wątek
Do Jakuba i Bankiera
Witam
To sympatyczne spotykać starą gwardię.
Obserwując notowania Mostka cholernie skacze adrenalina.Tym niemniej coraz częściej zauważam u siebie zniechęcenie.Dla mnie to oznaka ,że coraz bardziej mam w nosie i papier i jego notowania.
Wiecie dla mnie cholerną zagadką są władze Mostka ,a zwłaszcza milczenie PREZESA.
To jest człowiek ,który ma ponad 2.000.000 akcji.Są to dane oficjalne ,a więc bez lipy.
Wiem p. Skipietrow to barrrrdzo bogaty człowiek i wartość swoich akcji może mieć głęboko w nosie.Przecież jest jeszcze ambicja i honor.Czyżby dla tego pana te pojęcia były nic niewarte.Trudno mi w to uwierzyć.Czyżby to był człekopodobny.Mi w to trudno uwierzyć.Mimo wszystko ja współczuję tym ,którzy potężnie umoczyli.Żal i jeszcze raz żal.
Im będzie cholernie trudno odrobić straty na takim gównie jak Mostek
Pozdrawiam jato
  • Msx Autor: ~Jakub
  • Re: Msx Autor: ~bankier94
  • Re: Msx Autor: ~hjjj
  • Re: Msx Autor: ~jato
  • Re: Msx Autor: ~nie pamiętam nicku

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.