Od dłuższego czasu czytałem na temat mintos i po opublikowaniu kilku wpisów różnych osób i ich przeczytaniu, zdecydowałem się sam zainwestować. Od ponad roku inwestuję na giełdzie, w spółkach polskich, lecz uznałem że wpłacę pewien kapitał, część przeznaczę na lokaty, które już w większości przerobiłem z oprocentowaniem 4% jak i poniżej, nie schodząc poniżej 3%, a pozostałą część zainwestuję w coś innego. Wybór padł w końcu na mintos. Jak na tą chwilę wszystko idzie dobrze. Zakupiłem na próbę 3 polskie pożyczki, gdzie 2 kończą się w grudniu tego roku, a ostatnia 3-cia w styczniu 2019. Oprocentowanie otrzymuje mi się od ponad tygodnia w okolicach 10%, a dokładniej na dzień dzisiejszy jest to 9,64% netto w skali roku. Jest to inwestycja na próbę, z niewielką kwotą, bo aż całe 500 zł, lecz nie ukrywam, że zamierzam zainwestować więcej gotówki. Pełno jest linków polecających, gdyż jest promocja, w której każdy z nas otrzyma 0,75% od zainwestowanej kwoty osoby polecającej, więc ja też polecam się za pomoc w udzieleniu informacji. Mój link to:
www.mintos.com/pl/ref/U5CGL5
Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało.
Osobiście inwestuję w pożyczki z gwarancją wykupu i w walucie polskiej, aby uniknąć wszelkie opłaty, minimalizując opłaty, zwiększając maksymalnie zyski.
Pozdrawiam serdecznie.
Romek