Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,05 zł , zmiana od tamtej pory: 205,86%

Re: @_mietek_

Dnia 2021-12-01 o godz. 13:44 fif_111 napisał(a):
> Mieciu, nie do końca jest, tak jak mówisz.
> 1.Czy uważasz powyższą kalkulację szacunków za sierpień za poważną?
> Ja nie. Uważam ją za próbę wprowadzenia w błąd mniej zaznajomionych ze spółką - czysta maniupulacja, żeby on mógł sobie pograć na cenie. Podobnie było z fanaberią o tym, że asb nie jest dystrybutorem apple na Ukrainie.
> 2. Odnośnie budimexu i innych jego spółek - on sam zaczął przytaczać ich wyniki, wybierając przy tym odpowiednie momenty. To, że ktoś to teraz robi, to pokłosie jego techniki.
> 3. Zapewniam Cię, że wszyscy mają w sobie sceptyka, może nie wszyscy go eksponują.
>

szanuję, że nie kopiesz mnie za to, że trochę wchodzę w rolę adwokata diabła. Dzięki :).

1. Uważam za w miarę poważną (ale przestrzeloną i nad wyraz ambitną) - 1 połowa roku dawała duże +% rdr, więc miał prawo sobie poszaleć. Może nie podpisałbym się pod nią, ale też mega bym się nie czepiał. Rynek jednak zachował się jak mówił i od tego czasu raczej nie rośnie. Ile razy już spodziewaliśmy się tutaj 30+ zł? Ja też nie spodziewałem się, że taka okazja będzie jeszcze pod koniec roku. Chyba tylko profesor troll się spodziewał :).

2. On zaczął i teraz będziemy wszyscy na takim poziomie. Dajcie sobie spokój. Dużo lepsze jest podbijanie merytorycznych postów i nieodpowiadanie trolom niż tarzanie się z nimi w ich bagienku. Czy to dalej ich bagienko czy jaż i Wasze? ". Przypomina mi się puenta Folwarku Zwierzęcego.
Był 1 troll i teraz są 4 antytrolle zachowujące się jak troll.

3. To jesteście powściągliwi w eksponowaniu xD.

trzymaj się i mniej hejtu :).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS 2,32% 70,50 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.