Panie Kamilu, serdecznie dziękuję za namiar. Rozmawiałem z przemiłym mężczyzna, który nakierował mnie w temacie oszustwa na odpowiednią drogę. Do samego końca nie byłem przekonany czy faktycznie marketbull mogło mnie oszukać. Jednak jego informacje i pytania, gdzie niestety na ich 100% procent padły twierdzącego odpowiedzi, wychodzi że jednak mnienokrwfziono. Może nie jest to dla wielu ogromna suma, gdyż to 22 150,00 zł. Jednak dla mnie to wiele lat oszczędności. Przez weekend zbieram dla kancelarii zrzuty ekranu i wyciągi z kont. Jeśli będzie tego wystarczająco i przyjmą moja sprawę, to na koniec marca ma być rozpoczęte w moim im. Postępowanie. Jeszcze tylko muszę skądś znaleźć środki na opłacenie kosztów. Ale to chyba się uda zrobić.
Bardzo serdecznie proszę, jeśliby ktoś jeszcze był okradziony a nie podjął dotychczas działań przeciwko osobom które was oszukały, zgloscie się do kancelarii. Im więcej osób, tym na pewno lepiej. A może też takiej troszkę wyniesie nas sprawa. (Numer był już podawany, to ten 696718446)